VEGGDEKOR-SAFARI I ITALIA

September 28, 2017

For en tid tilbake hadde vi en tur til Italia for å besøke vår leverandør Giorgio Greasan and friends. Og for en tur! Så mange inntrykk, og så mye inspirasjon! Allikevel kan alle inntrykkene oppsummeres i en setning:

 

Det er bare fantasien som setter grenser! 

 

Virkelig! Mulighetene og allsidigheten til disse produktene er helt utrolig. Vi fikk igjen en god gjennomgang av alle produktene, og enda flere tips og muligheter. I tillegg til allsidigheten av hvert enkelt produkt, finnes det et utall av muligheter å kombinere produktene på. Tradisjonen for dekorpuss og dekorative overflater er riktignok langt mer etablert sydover i Europa, men også her hjemme begynner folk å få øynene opp for litt mer spenning en maling og tapet.

 

Giorgio Greasan and friends har noen flotte lokaler i Italia, hvor vi fikk en flott omvisning. Sammen med de mest engasjerte og positive menneskene vi noen gang har møtt!

Og italienerne er flotte; de prater like mye med hendene!

 

 

Nyt disse bildene og bli inspirert!

Giorgio Greasan and friends - Showrom

 

 

Glimt av resepsjonen

 

 

 

Det gjøres forberedelser til messe

 

 

Utallige muligheter

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
FØLG OSS
SØK MED TAGS
Please reload

INSTAGRAM
ARCHIVE
Please reload